Центр інновацій у соціальній сфері
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЦЕНТРУ

Група соціального бізнесу О2 планує навчати студентів соціальному бізнесу з метою формування активного громадянського суспільства в Україні

 

15 листопада 2013 на базі Київського національного університету технологій та дизайну відбулася Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених та студентів « Актуальні проблеми та перспективи розвитку маркетингового управління».

Послухати провідних українських практиків і молодих вчених приїхали студенти з 25 ВНЗ України . Виступаючи перед студентами на початку конференції, проректор з наукової та інноваційної роботи, д.т.н. професор Віктор Каплун висловив надію, що наукова діяльність учасників стане хорошою основою для підвищення кваліфікації майбутніх фахівців у сфері маркетингової діяльності підприємств і організацій різних галузей промисловості та економіки.

Крім молодих вчених , практичним досвідом зі студентами поділися провідні маркетологи .

Зокрема , президент ГО « Центр соціального лідерства», засновник і СЕО групи компаній соціального бізнесу О2 Октябрина Лісовська, виступаючи перед учасниками конференції з презентацією «Соціальний маркетинг в Україні: технології нової ери», розповіла про соціальний маркетинг і роботу «Групи соціального бізнесу О2 »у цьому напрямку.

«Соціальний маркетинг - це напрям , що використовує інструментарій маркетингу для поліпшення життя, як окремих людей , так і всього суспільства в цілому. Таким чином, соціальний маркетинг є механізмом  узгодження потреб споживачів - стейкхолдерів - суспільства, бізнесу і держави. Чим масштабнішим стає бізнес, тим більше уваги він приділяє програмам соціальної відповідальності. Це не означає , що малий і середній бізнес не можуть і не хочуть бути соціально відповідальними. В Україні з кожним роком зростає кількість соціальних підприємців. За даними моніторингу відкритих джерел більше 200 компаній заявили про свою соціально - відповідальну діяльності у  2012 році. Ми впевнені, що це далеко не всі, хто в реальності створює і реалізовує соціальні програми » - зазначила Октябрина Лісовська .

Розкривши перед слухачами модель соціального маркетингу , Октябрина Лісовська запросила зацікавлених у розвитку соціального бізнесу в Україні студентів взяти участь в освітньому проекті компанії « Струм», який допоможе сформувати пул молодих лідерів соціального бізнесу . В рамках проекту по всіх регіонах України проводитимуться лекції з основ бізнесу, правових основ підприємницької діяльності, управлінням фінансами, соціального маркетингу і PR і т.д. Важливо відзначити , що навчальні програми будуть ґрунтуватися на практичних прикладах проектів соціального бізнесу та CSR програм.

Закінчуючи виступ, засновник групи компаній соціального бізнесу О2 нагадала студентам , що кожен з нас повинен нести персональну відповідальність перед суспільством за свої справи і вчинки - це головний шлях до сталого розвитку держави.

«Нічого не зміниться доки кожен з нас не відчує себе відповідальними за те, що відбувається всередині нас, навколо нас, поруч з нами! Ви повинні вірити в себе і свої можливості! Щоб змінити світ , необхідно змінити себе. Будьте інноваційні, активні і професійні. Знайте про нескінченний варіант можливостей для успіху і стабільності себе, своєї групи , своєї країни. Ви - це майбутнє »- сказала О. Лісовська.

Конференція відбулася за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнської асоціації організації «Українська асоціація маркетингу», Хмельницького національного університету та Групи соціального бізнесу О2.

 

Наші проекти

Наші експерти

Наші партнери

Календар подій

Останні новини

19 квітня 2023 року відбулось підписання ...

НАКАЗ № 12-4ОПм. Київ  12.04.2023 р. Відповідно ...

Відома українська спортсменка Ганна Різатдінова ...

3 грудня 2022 року відбувся Форум “Філософія ...

30 листопада у Києві відбувся благодійний ...

23 листопада в 17:00 проект “Коло турботи” ГО ...

 м. Київ                                         ...

Дружня та працьовита команда ГО Центр соціального ...

24 травня  НДСЛ «Охматдит» в особі генерального ...

Допомагаємо своїм Раді повідомити, що нам ...

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family