Центр інновацій у соціальній сфері
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЦЕНТРУ

23 листопада в 17:00 проект “Коло турботи” ГО “Центр соціального лідерства” та HR-провайдер Smart Solutions ініціює проведення благодійного вечора для українського бізнесу. 

Тема заходу: «Як зберегти бізнес та  команду у воєнні часи і при цьому самому не з'їхати з глузду.  Ненудний гайд для перших осіб».

Захід відбуватиметься у форматі Smart-лекції від провідних психологинь. Наша ціль – сприяти розповсюдженню культури піклування про ментальне здоров'я в організаціях,  а також зібрати кошти на навчання психологам, сімейним лікарям на курсі “Психологічна допомога дітям та батькам  при гострій травмі. Профілактика ПТСР”.

 

 Програма:

17:00-17:15 - Октябрина та Гліб Лісовські, засновники проєкту “Коло турботи” розказують про систему людино-орієнтованого офісу, сервіси, які ГО “Центр соціального лідерства”  може запропонувати, щоб покращити ментальне здоров'я в колективі. Нададуть приклади програм корпоративного волонтерства.

17:15 -17:50 - просимо наших гостей поділитися власною історією: мета візиту, про компанію, про проєкт, які б хотілось сказати та власний внесок зокрема.

17:50-18:00 - підводимо риску: видаємо аналітику по запитах і перехід на практичну частину.

18:00 – 18:30 - психологиня Світлана Марчек виступає з лекцією «Як зберегти бізнес та команду у воєнні часи і при цьому самому не з'їхати з глузду.  Ненудний гайд для перших осіб компанії».

18:30-18:45 - Q&A + тестове завдання для учасників,

18:45 – 19:15 - психологиня Карина Кривда. Виступ на тему: «Реалії сьогодення та ментальне здоров'я робочого колективу»,                                           

19:15-19:35  - практична частина/ робота в групах,

19:35- 19:55 - розіграш сертифікатів на участь у тренінгах,

19:35 - нетворкінг.

 

Благодійний вечір відбудеться 23 листопада о 17:00, місце проведення український ресторан “Глек”, адреса: вул. Велика Житомирська, 6. 

 

Вартість вхідного квитка: від 500 грн. Всі зібрані кошти підуть на навчання для підвищення кваліфікацій психологів, сімейних лікарів, шкільних психологів зокрема.

Учасник, який зробить найбільший донат, отримає цінний подарунок від спонсорів.

Smart Talks, цікавий нетворкінг, смаколики від популярної ресторації сучасної української кухні Глек та можливість сприяти відновленню здоров'я десяткам, сотень дітей: ось, що чекає на гостей благодійного вечора.

 

Донати: 

Оплатить 500 UAH

Також, перерахунок можна зробити на банку https://send.monobank.ua/jar/3iZubtUwXt

 

Партнери благодійного вечора: бізнес-партнер компанія Smart Solutions, Loreal. 

Інфопартнер: rabota.ua, журнал “Єдина”

 

Кількість місць обмежена їх всього 30! тож, не зволікайте 

Довідка про психологів:

Світлана Марчек (Вітмер) - психологиня, експерт Центру психологічного та фізичного здоров’я «Ейра», психотерапевт в приватній терапевтичній практиці з досвідом понад 7 років, спеціаліст по роботі з наслідками переживання травматичних подій та ПТСР. Також має понад 12 років досвіду управління департаментами корпоративних комунікацій та корпоративної соціальної відповідальності в топ-компаніях України: “Нова пошта”, “Київобленерго”, “Дніпроспецсталь”. За роки управління Світлана:

·         сформувала для бізнесів єдину систему внутрішніх комунікацій для всіх категорій та на всіх рівнях підпорядкування персоналу,

·        запустила внутрішньокорпоративний портал,

·        проводила регіональні та всеукраїнські конференції для співробітників;

·        розробляла тренінги щодо вдосконалення комунікаційних

навичок керівників та ключових співробітників компанії;

 - розробила та провела благодійні та соціально-орієнтовані заходи; 

Також психологиня сертифікований арт-коуч та арт-терапевт, фахівець в області гештальт терапії. Автор і ведуча психотерапевтичних програм, розвиваючих тренінгів, лекцій, майстер-класів та інформаційно-терапевтичних зустрічей. Експерт в українських ЗМІ. 

Карина Кривда - психологиня, психотерапевт, арт-терапевт, нейропсихолог, член Української спілки психотерапевтів, власниця Центру психологічного та фізичного здоров’я «Эйра». В приватній практиці понад 5 років з підлітками та дорослими, практикує психологічне консультування, психотерапію, гіпнотерапію. Також Карина сертифікований психолог Міжнародної асоціації гіпнологів, позитивної психотерапії та консультування. Психологиня спеціаліст в області психотравми та ПТСР Київського інституту Гештальта і Психодрами. Також Карина автор розвиваючих тренінгів, лекцій та відкритих зустрічей для компаній. Неодноразово виступала експертом в ЗМІ та на інших інформаційних майданчиках. 

По всім питанням звертатись до PR-координаторки проекту Ольги Прохоренко,

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Telegram @Olga_Prokhorenko22

 

Форма для реєстрації на благодійних захід: https://forms.gle/4b86WzXHgD9wGW9U9

 

Наші проекти

Наші експерти

Наші партнери

Календар подій

Останні новини

19 квітня 2023 року відбулось підписання ...

НАКАЗ № 12-4ОПм. Київ  12.04.2023 р. Відповідно ...

Відома українська спортсменка Ганна Різатдінова ...

3 грудня 2022 року відбувся Форум “Філософія ...

30 листопада у Києві відбувся благодійний ...

23 листопада в 17:00 проект “Коло турботи” ГО ...

 м. Київ                                         ...

Дружня та працьовита команда ГО Центр соціального ...

24 травня  НДСЛ «Охматдит» в особі генерального ...

Допомагаємо своїм Раді повідомити, що нам ...

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family